|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Kříž, Oldřich, 1945- |
|
Název
| Senzorická analýza potravin 2 : statistické metody / Oldřich Kříž, František Buňka, Jan Hrabě |
|
Vydání
| Vyd. 1. |
|
Nakl. údaje
| Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007 |
|
Popis (rozsah)
| 127 s. ; 30 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 978-80-7318-494-0 (brož.) |
|
Edice
| Učební texty vysokých škol |
|
Další původce
| Buňka, František, 1978- |
|
| Hrabě, Jan, 1943- |
|
Další korporace
| Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta |
|
Poznámka
| Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická |
|
| Bibliografie na s. 108-109 |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb001708561 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| Potraviny - analýza senzorická - zpracování statistické - učebnice vysokošk. |
|
Heslo MSVK
| potraviny |
|
| senzorická analýza |
|
| statistické metody |
|
| statistické zpracování |
|
Forma, žánr
| * učebnice vysokých škol |
|
Skupina Konspektu
| 543 - Analytická chemie |
|
| 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
|
MDT
| 311 |
|
| 543.6 |
|
| 543.9 |
|
| 614.3 |
|
| 663/664 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000293797 |
|
|