MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkKříž, Oldřich, 1945-
Název LinkSenzorická analýza potravin 2 : statistické metody / Oldřich Kříž, František Buňka, Jan Hrabě
Vydání Vyd. 1.
Nakl. údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2007
Popis (rozsah) 127 s. ; 30 cm

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-7318-494-0 (brož.)
Edice LinkUčební texty vysokých škol
Další původce LinkBuňka, František, 1978-
LinkHrabě, Jan, 1943-
Další korporace LinkUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Poznámka Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Bibliografie na s. 108-109


Číslo nár. bibl. cnb001708561

Předmět. heslo LinkPotraviny - analýza senzorická - zpracování statistické - učebnice vysokošk.
Heslo MSVK Linkpotraviny
Linksenzorická analýza
Linkstatistické metody
Linkstatistické zpracování
Forma, žánr * učebnice vysokých škol
Skupina Konspektu Link543 - Analytická chemie
Link37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT Link311
Link543.6
Link543.9
Link614.3
Link663/664


Systém. číslo 000293797


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC