MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Název LinkSelected fruits and vegetables / Zbyněk Mayer ... [et al. ; translation Milan Houška]
Vydání 1st ed.
Nakl. údaje Prague : Food Research Institute, 2004
Popis (rozsah) 92 s. : il.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 80-902671-7-3
Edice LinkThermophysical properties of foods
Další původce LinkMayer, Zbyněk
Poznámka Obsahuje grafy
Bibliografie na s. 83-91


Číslo nár. bibl. cnb001495754

Předmět. heslo LinkOvoce - vlastnosti termofyzikální - přehledy
LinkZelenina - vlastnosti termofyzikální - přehledy
Heslo MSVK Linkfyzikální vlastnosti
Linkovoce
Linktermofyzikální vlastnosti
Linkzelenina
Forma, žánr * přehledy * tabulky
Skupina Konspektu Link664 - Potravinářský průmysl
MDT Link536
Link634/635
Link664


Systém. číslo 000293188


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC