|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Metz, Reinhold |
|
Název
| Restaurace a host : základní odborné vědomosti, restaurace, hotel, kuchyně / Reinhold Metz, Hermann Grünner a Thomas Kessler ; [z německého originálu ... přeložily Alena Formanová, Zdeňka Žmudová] |
|
Vydání
| Vyd. 1. |
|
Nakl. údaje
| Praha : Europa - Sobotáles, 2008 |
|
Popis (rozsah)
| 606 s. : barev. il. ; 26 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 978-80-86706-18-4 (váz.) |
|
Další původce
| Grüner, Hermann |
|
| Kessler, Thomas |
|
Poznámka
| Obsahuje rejstřík |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb001807489 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| Gastronomie - učebnice |
|
Heslo MSVK
| gastronomie |
|
Forma, žánr
| * učebnice |
|
Skupina Konspektu
| 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
|
| 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
|
MDT
| 641/642 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000277335 |
|
|