MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkIngr, Ivo, 1936-2016
Název LinkProdukce a zpracování masa / Ivo Ingr
Vydání Vyd. 1.
Nakl. údaje V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2003
Popis (rozsah) 202 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 80-7157-719-7
Další korporace LinkMendelova zemědělská a lesnická univerzita. Agronomická fakulta
Poznámka Vydavatel: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, Facultas agronomica
Bibliografie na s. 200-202


Číslo nár. bibl. cnb001295552

Předmět. heslo LinkMaso - výroba a zpracování - učebnice vysokošk.
Heslo MSVK Linkhygiena
Linkjatečná zvířata
Linkmasný průmysl
Linkmaso
Linktechnologie
Linkveterinární hygiena
Linkvýroba
Linkzpracování
Forma, žánr * učebnice vysokých škol
MDT Link637.5
Link663/664


Systém. číslo 000258777


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC