MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Název LinkProdukce a zpracování drůbeže, vajec a medu / I. Steinhauserová ... [et al.]
Vydání Vyd. 1.
Nakl. údaje Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2003
Popis (rozsah) 82 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 80-7305-462-0
Další původce LinkSteinhauserová, Iva, 1960-
Další korporace LinkVeterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie masa
Poznámka Vydavatel: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie masa
Bibliografie na s. 78-79


Číslo nár. bibl. cnb001279528

Předmět. heslo LinkDrůběž jatečná - zpracování - hygiena - učebnice vysokošk.
LinkMed - učebnice vysokošk.
LinkVejce slepičí - učebnice vysokošk.
Heslo MSVK Linkdrůbeží maso
Linkhygiena
Linkjakost
Linkjatečná drůbež
Linklaboratorní diagnostika
Linkmed
Linkporážky (zabíjení)
Linkslepičí vejce
Linkveterinární hygiena
Linkzpracování
Forma, žánr * učebnice vysokých škol
MDT Link614.3
Link614.9
Link637.4
Link637.5
Link638


Systém. číslo 000258776


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC