MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkZajíc, Jiří, 1926-
Název LinkPrincipy potravinářských technologií a vody / Jiří Zajíc a kolektiv
Vydání 1. vyd.
Nakl. údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1985
Popis (rozsah) 169 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
Další korporace LinkVysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie



Heslo MSVK Linkčištění
Linkpotravinářská technologie
Linkpotravinářský průmysl
Linkúprava (pochod)
Linkvoda
Forma, žánr * učebnice vysokých škol


Systém. číslo 000256009


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC