MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 11.01.2025. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Hlavní záhlaví LinkHavelková, Ivana
Název LinkPraktický postup pro zavedení a funkční provozování systémů HACCP / Ivana Havelková a spoluautoři
Nakl. údaje Praha : Hasap Gastro Consulting, [2004?]
Popis (rozsah) 1 sv. (nestránkován) + 2 CD-ROMy

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 80-86605-03-5 (brož.)
Obsahuje Zavedení systému HACCP - metodický postup -- Návod pro zpracování plánu HACCP (vytvoření popisné příručky)


Číslo nár. bibl. cnb001314804

Předmět. heslo LinkGastronomie - HACCP - metodiky
LinkJídla - HACCP - metodiky
Heslo MSVK Linkgastronomie
LinkHACCP
Linkhygiena
Linkjakost
Linkjídla
Linkkontrola
Linkrizika
Linkspolečné stravování
LinkVyhláška o hygienických požadavcích na stravovací služby...č. 137/2004
LinkZákon o ochraně veřejného zdraví č. 258/2000
Forma, žánr * metodické příručky
Skupina Konspektu Link614 - Veřejné zdraví a hygiena
MDT Link614.3
Link640


Systém. číslo 000251407


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC