MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkZvolský, František
Název LinkPodmínky pro výrobu a prodej zmrzlin a receptury včetně technologických postupů výroby / zpracovali František Zvolský, Zdenka Kratochvílová, Václav Hlaváč
Vydání 2. vyd.
Nakl. údaje Praha : Merkur, 1986
Popis (rozsah) 78 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
Další původce LinkKratochvílová, Zdenka
LinkHlaváč, Václav, a



Heslo MSVK Linkprodej
Linkpříprava
Linkzmrzliny
Forma, žánr * kuchařské recepty * příručky


Systém. číslo 000240179


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC