MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Název LinkPodklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu : ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky / Zdeněk Matyáš ... [et al.]
Vydání Vyd. 1.
Nakl. údaje Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2002
Popis (rozsah) 141 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 80-7305-428-0
Další původce LinkMatyáš, Zdeněk, 1923-2002
Další korporace LinkVeterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Poznámka Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Bibliografie na s. 136-137


Číslo nár. bibl. cnb001177150

Předmět. heslo LinkPotraviny živočišné - hygiena - HACCP - učebnice vysokošk.
LinkPrůmysl potravinářský - HACCP - učebnice vysokošk.
Heslo MSVK LinkHACCP
Linkhygiena
Linkjakost
Linkkontrola
Linkpotravinářský průmysl
Linkveterinární hygiena
Linkživočišné potraviny
Forma, žánr * učebnice vysokých škol
MDT Link614.3
Link636.09
Link637


Systém. číslo 000240107


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC