|
Formát
| Kniha |
|
Název
| Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu : ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky / Zdeněk Matyáš ... [et al.] |
|
Vydání
| Vyd. 1. |
|
Nakl. údaje
| Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2002 |
|
Popis (rozsah)
| 141 s. |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 80-7305-428-0 |
|
Další původce
| Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 |
|
Další korporace
| Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie |
|
Poznámka
| Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie |
|
| Bibliografie na s. 136-137 |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb001177150 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| Potraviny živočišné - hygiena - HACCP - učebnice vysokošk. |
|
| Průmysl potravinářský - HACCP - učebnice vysokošk. |
|
Heslo MSVK
| HACCP |
|
| hygiena |
|
| jakost |
|
| kontrola |
|
| potravinářský průmysl |
|
| veterinární hygiena |
|
| živočišné potraviny |
|
Forma, žánr
| * učebnice vysokých škol |
|
MDT
| 614.3 |
|
| 636.09 |
|
| 637 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000240107 |
|
|