MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkKirk, Ronald S.
Název LinkPearson’s composition and analysis of foods / Ronald S. Kirk, Ronald Sawyer
Vydání 9. ed.
Nakl. údaje Essex : Longman, 1991
Popis (rozsah) x, 708 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 0-582-40910-1
Další původce LinkSawyer, Ronald



Heslo MSVK Linkanalýza
Linkjakost
Linkkontrola
Linkpotraviny
Forma, žánr * pojednání


Systém. číslo 000232793


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC