|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Karpatský, Dušan, 1935-2017 |
|
Název
| Lahůdky od Jadranu : předkrmy, polévky, maso, ryby a jiné plody moře, drůbež a zvěřina, bezmasé pokrmy, příkrmy a přílohy, omáčky, saláty, pečivo, výroba potravin / Dušan Karpatský |
|
Nakl. údaje
| Praha : NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 2002 |
|
Popis (rozsah)
| 328 s. : il. |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 80-7106-553-6 |
|
Poznámka
| Jugoslávská kuchyně 3., přepracované a doplněné vydání |
|
| Nostalgická kuchařka 2., upravené vydání |
|
| Obsahuje barevné fotografie |
|
| Bibliografie na s. 317 |
|
| Obsahuje rejstříky |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb001179189 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| Jídla jihoslovanská - předpisy kuchařské - příručky |
|
Heslo MSVK
| jihoslovanská jídla |
|
Forma, žánr
| * kuchařské recepty * příručky |
|
MDT
| 641/642 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000160945 |
|
|