MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkJedlička, Jaroslav
Název LinkKvalita mäsa z hľadiska prvovýrobcu, spracovateľa a konzumenta / Jaroslav Jedlička
Vydání 1. vyd.
Nakl. údaje Bratislava : Príroda, 1988
Popis (rozsah) 290 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky



Heslo MSVK Linkhodnocení
Linkjakost
Linkmaso
Forma, žánr * příručky


Systém. číslo 000159606


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC