MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.07.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Název LinkKalte Küche : Grundsätze für die Speisenherstellung- / Hans Georg Bartscht ... [et al.]
Vydání 1. Aufl.
Nakl. údaje Leipzig : Fachbuchverlag, 1985
Popis (rozsah) 332 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
Další původce LinkBartscht, Hans Georg



Heslo MSVK Linkstudená jídla
Forma, žánr * kuchařské recepty * příručky


Systém. číslo 000141786


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC