MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 25.02.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkSpitzer, Gerhard
Název LinkHygiena a technologie potravin : učebnice pro střední zemědělské technické školy oboru veterinářství / Gerhard Spitzer, Jiří Jindra, Adolf Zámečník
Vydání 1. vyd.
Nakl. údaje Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1974
Popis (rozsah) 307 s.

EXEMPLÁŘE
Další původce LinkJindra, Jiří, a
LinkZámečník, Adolf





Systém. číslo 000124807


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC