MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkMatyáš, Zdeněk, 1923-2002
Název LinkHygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků / Zdeněk Matyáš, Josef Holec, Josef Pavlíček
Vydání 1. vyd.
Nakl. údaje Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1990
Popis (rozsah) 292 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 80-85114-73-9
Další původce LinkHolec, Josef, 1928-
LinkPavlíček, Josef
Další korporace LinkVysoká škola veterinární v Brně


Číslo nár. bibl. cnb000059446

Heslo MSVK Linkhygiena
Linkmražené potraviny
Linkmražení
Linkryby
Forma, žánr * učebnice vysokých škol


Systém. číslo 000124805


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC