MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Název LinkGenetically engineered foods : assessing potential allergenicity / edited by Tong-Jen Fu and Steven M. Gendel
Nakl. údaje New York : New York Academy of Sciences, 2002
Popis (rozsah) viii, 206 s. : il.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 1-57331-384-X (cloth)
1-57331-385-8 (paper)
Edice LinkAnnals of the New York Academy of Sciences ; vol. 964
Další původce LinkFu, Tong-Jen
LinkGendel, Steven M.
Poznámka Obsahuje ilustrace a grafy
Obsahuje rejstříky
Poznámka Obsahuje bibliografické odkazy



Předmět. heslo LinkAlergie potravinové - etiologie - sborníky referátů
LinkPotraviny modifikované geneticky - účinky nežádoucí - sborníky referátů
Heslo MSVK Linkbílkoviny
Linketiologie
Linkgeneticky modifikované potraviny
Linknežádoucí účinky
Linkpotravinové alergeny
Linkpotravinové alergie
Linktoxicita
Forma, žánr * sborníky konferencí
MDT Link608.3
Link613.2
Link616-097
Link663/664


Systém. číslo 000109518


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC