MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkBrillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826
Název LinkFyziológia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížskym gastronómom / Jean Anthelme Brillat-Savarin
Vydání 1. vyd.
Nakl. údaje Bratislava : Tatran, 1987
Popis (rozsah) 211 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky



Heslo MSVK Linkkuchařství
Linklabužnictví
Forma, žánr * eseje


Systém. číslo 000108419


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC