MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkJaros, Patrik
Název LinkFish and Seafood : from caviar to grouper, mussels, salmon and shrimp, from filleting to poaching and portioning / Patrik Jaros, Günter Beer ; [translation from German Amanda T. Warren]
Nakl. údaje Berlin : Feierabend, c2004
Popis (rozsah) 188 s. : il.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 3-89985-073-4
Další původce LinkBeer, Günter, 1955-
Poznámka Obsahuje barevné fotografie
Obsahuje rejstřík



Předmět. heslo LinkJídla rybí - recepty kuchařské - příručky a fotografie
LinkJídla z darů moře - recepty kuchařské - příručky a fotografie
Heslo MSVK Linkjídla z darů moře
Linkrybí jídla
Forma, žánr * fotografické publikace * kuchařské recepty
Skupina Konspektu Link641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT Link641/642


Systém. číslo 000103334


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC