MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 28.06.2025. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Název LinkThe diffusion of food culture in Europe from the late eighteenth century to the present day : eighth symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) "The Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century", Prague, 30 September - 5 October 2003 / edited by Derek J. Oddy and Lydia Petráňová
Vydání 1st ed.
Nakl. údaje Prague : Academia, 2005
Popis (rozsah) 300 s. : il. ; 25 cm

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 80-200-1325-3 (pbk.)
Další původce LinkOddy, Derek J., 1931-
LinkPetráňová, Lydia, 1941-
Další korporace LinkDiffusion of Food Culture - Cookery and Food Education in Europe since the Eighteenth Century (konference) (2003 : Praha, Česko)
Poznámka Obsahuje černobílé ilustrace a fotografie
Obsahuje rejstřík
Poznámka Obsahuje bibliografické odkazy


Číslo nár. bibl. cnb001530761

Předmět. heslo LinkKuchařství - sborníky referátů
LinkStravování - Evropa - stol. 18.-20. - sborníky referátů
Heslo MSVK Linkdějiny
Linkgastronomie
Linkkuchařství
Linkstravování
Předmět. heslo LinkEvropa
Forma, žánr * sborníky konferencí
Skupina Konspektu Link641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT Link641/642


Systém. číslo 000080129


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC