|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Gergely, Anikó, 1938- |
|
Název
| Culinaria Maďarsko / text Anikó Gergelyová ; fotografie Christoph Büschel, Ruprecht Stempell ; umělecký redaktor Peter Feierabend ; koordinace a projekt Michael Ditter ; [překlad Jarmila Kantová, Jiří Kanta] |
|
Nakl. údaje
| [Praha?] : Slovart, c2006 |
|
Popis (rozsah)
| 317 s. : barev. il. |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
| Všechny jednotky |
|
ISBN
| 80-7209-784-9 |
|
Edice
| Culinaria |
|
Další původce
| Büschel, Christoph, 1959- |
|
| Stempell, Ruprecht, 1965- |
|
| Feierabend, Peter |
|
| Ditter, Michael |
|
Poznámka
| Přeloženo z němčiny |
|
| Název originálu: Ungarische Spezialitäten |
|
| Obsahuje bibliografii |
|
| Obsahuje rejstříky |
|
|
|
|
|
|
|
Číslo nár. bibl.
| cnb001659470 |
|
|
|
|
Předmět. heslo
| Gastronomie - Maďarsko - příručky a fotografie |
|
| Jídla maďarská - recepty kuchařské - příručky a fotografie |
|
Heslo MSVK
| gastronomie |
|
| maďarská jídla |
|
| maďarská kultura |
|
Předmět. heslo
| Maďarsko |
|
Forma, žánr
| * fotografické publikace * kuchařské recepty * příručky |
|
Skupina Konspektu
| 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
|
MDT
| 39 |
|
| 641/642 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000062344 |
|
|