|
Formát
| Kniha |
|
Název
| Culinaria Francie / André Dominé, editor ; Günter Beer, fotograf ; Peter Feierabend, výtvarný redaktor ; Martina Schlagenbauferová, jazyková redaktorka ; Michael Ditter, koordinátor ; [překlad Dagmar Eisenmannová] |
|
Nakl. údaje
| [Praha?] : Slovart, c2008 |
|
Popis (rozsah)
| 468 s. : il., mapky, portréty ; 26 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
|
|
ISBN
| 978-80-7391-108-9 (brož.) |
|
Další původce
| Dominé, André |
|
| Beer, Günter, 1955- |
|
Poznámka
| Přeloženo z angličtiny |
|
| Název originálu: Culinaria France |
|
| Obálkový podnázev: Kulinární průvodce |
|
| Obsahuje barevné fotografie |
|
| Bibliografie na s. 458 |
|
| Obsahuje rejstřík |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Předmět. heslo
| Gastronomie - Francie - příručky a fotografie |
|
| Jídla francouzská - recepty kuchařské - příručky a fotografie |
|
Heslo MSVK
| francouzská jídla |
|
| gastronomie |
|
| oblasti |
|
Předmět. heslo
| Francie |
|
Forma, žánr
| * fotografické publikace * kuchařské recepty * příručky |
|
Skupina Konspektu
| 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
|
MDT
| 39 |
|
| 641/642 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000062342 |