MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkDostálová, Jana, 1943-
Název LinkCo se děje s potravinami při přípravě pokrmů / Jana Dostálová
Vydání 1. vyd.
Nakl. údaje Praha : Forsapi, [2008?]
Popis (rozsah) 53 s. ; 21 cm

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-903820-8-4 (brož.)
Edice LinkStručné informace pro pacienty ; [vol.] 2
Poznámka Obsahuje rejstřík


Číslo nár. bibl. cnb001821384

Předmět. heslo LinkKuchařství - hledisko zdravotní - studie
LinkPotraviny - hledisko zdravotní - studie
LinkTechnologie potravinářská - hledisko zdravotní - studie
Heslo MSVK Linkhygiena
Linkhygiena stravovacích služeb
Linkhygiena výživy
Linkkuchařství
Linkpotravinářská technologie
Linkpotraviny
Linkvýživa
Linkzdravotní hledisko
Forma, žánr * studie
Skupina Konspektu Link613 - Hygiena. Lidské zdraví
MDT Link613.2
Link614.3
Link641/642
Link663/664


Systém. číslo 000060386


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC