MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 29.02.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkPeterson, James
Název LinkCo by měl vědět správný kuchař / James Peterson ; [z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová]
Vydání Vyd. 1.
Nakl. údaje V Praze : Ikar, 2009
Popis (rozsah) 432 s. : barev. il. ; 21 cm

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 978-80-249-1152-6 (brož.)
Poznámka Název originálu: What’s a cook to do?
Obálkový podnázev: 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni
Obsahuje rejstřík


Číslo nár. bibl. cnb001850594

Předmět. heslo Linkkuchařství
Heslo MSVK Linkkuchařství
Linkjídla
Linkpotraviny
Forma, žánr * příručky
Skupina Konspektu Link641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT Link641/642


Systém. číslo 000059979


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC