MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Název LinkChemical changes during food processing / edited by Jiří Davídek ... [et al.]
Nakl. údaje Praha : Avicenum, 1990
Popis (rozsah) xiii, 448 s.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 0-444-98845-9
Další původce LinkDavídek, Jiří, 1932-2015



Heslo MSVK Linkanalýza
Linkjakost
Linkkontrola
Linkpotraviny
Forma, žánr * pojednání


Systém. číslo 000056070


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC