|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Velíšek, Jan, 1946- |
|
Název
| Biosynthesis of food components / Jan Velíšek, Karel Cejpek |
|
Vydání
| 1st ed. |
|
Nakl. údaje
| Tábor : OSSIS, 2008 |
|
Popis (rozsah)
| xii, 497 s. : il. ; 24 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
|
|
ISBN
| 978-80-86659-12-1 (brož.) |
|
Další původce
| Cejpek, Karel, 1967- |
|
Další korporace
| Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin |
|
Poznámka
| Pod názvem: Department of Food Chemistry Analysis, Faculty of Food and Biochemical Technology, Institut of Chemical Technology, Prague, CZ |
|
| Obsahuje bibliografie a rejstřík |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Předmět. heslo
| Biochemie potravinářská - biosyntéza - přehledy |
|
Heslo MSVK
| biologicky aktivní látky |
|
| biosyntéza |
|
| potravinářská biochemie |
|
| potraviny |
|
| přírodní látky |
|
Forma, žánr
| * přehledy |
|
Skupina Konspektu
| 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |
|
MDT
| 547 |
|
| 577 |
|
| 663/664 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000047014 |
|
|