|
Formát
| Kniha |
|
Hlavní záhlaví
| Smutná, Miriam, 1942- |
|
Název
| Biochemie potravin a biochemické laboratorní metody : návody k praktickým cvičením pro 2. ročník bakalářského a navazujícího magisterského studia Bezpečnost a kvalita potravin / Miriam Smutná, Lenka Vorlová, Ladislav Malota |
|
Vydání
| Vyd. 1. |
|
Nakl. údaje
| Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2005 |
|
Popis (rozsah)
| 28 s. ; 30 cm |
|
|
|
|
EXEMPLÁŘE
|
|
ISBN
| 80-7305-529-5 (brož.) |
|
Další původce
| Vorlová, Lenka |
|
| Malota, Ladislav |
|
Další korporace
| Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav biochemie, chemie a biofyziky |
|
Poznámka
| Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav biochemie, chemie a biofyziky |
|
| Obsahuje bibliografii |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Předmět. heslo
| Biochemie potravinářská - cvičení praktická - učebnice vysokošk- |
|
Heslo MSVK
| biochemická analýza |
|
| biochemické laboratoře |
|
| potravinářská biochemie |
|
| potraviny |
|
Forma, žánr
| * praktická cvičení * učebnice vysokých škol |
|
Skupina Konspektu
| 664 - Potravinářský průmysl |
|
| 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
|
MDT
| 543.6 |
|
| 543.9 |
|
| 577 |
|
| 663 |
|
| 664 |
|
|
|
|
|
|
|
Systém. číslo
| 000045946 |
|
|