MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 25.02.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkVoldřich, Michal, 1962-2013
Název LinkBezpečnost pokrmů v gastronomii : malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP, nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování zejmény malých a středních provozoven stravovacích služeb / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů
Vydání Vyd. 1.
Nakl. údaje Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2006
Popis (rozsah) 101 s., [16] l. příl. : il.

EXEMPLÁŘE
Edice LinkFood service
Další původce LinkJechová, Marie, 1946-
Poznámka Obsahuje barevné fotografie a kresby



Předmět. heslo LinkGastronomie - HACCP - příručky
LinkJídla - HACCP - příručky
Heslo MSVK Linkgastronomie
LinkHACCP
Linkhygiena
Linkhygiena práce
Linkjídla
Linkkontrola
Linknovely (právo)
Linkpotraviny
Linkpříprava
Linkrizika
Linkspolečné stravování
Linkzdraví
Forma, žánr * právní předpisy * příručky
Skupina Konspektu Link614 - Veřejné zdraví a hygiena
MDT Link614.3
Link640


Systém. číslo 000043674


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC