MSVK logo Katalog Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě
 
 
  Přidat do mé schránky  |  Uložit/odeslat  

Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 22.08.2020. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC
Formát Kniha
Hlavní záhlaví LinkVoldřich, Michal, 1962-2013
Název LinkBezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP, správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů
Vydání Vyd. 1.
Nakl. údaje Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2004
Popis (rozsah) 183 s. : il.

EXEMPLÁŘE Všechny jednotky
ISBN 80-903401-0-5
Edice LinkFood service
Další původce LinkJechová, Marie, 1946-
Poznámka Obsahuje barevné fotografie a ilustrace
Poznámka Obsahuje bibliografické odkazy


Číslo nár. bibl. cnb001411354

Předmět. heslo LinkGastronomie - HACCP - příručky
LinkJídla - HACCP - příručky
Heslo MSVK Linkgastronomie
LinkHACCP
Linkhygiena
Linkhygiena práce
Linkjídla
Linkkontrola
Linknovely (právo)
Linkpotraviny
Linkpříprava
Linkrizika
Linkspolečné stravování
LinkZákon o ochraně veřejného zdraví č. 258/2000
Linkzdraví
Forma, žánr * právní předpisy * příručky
Skupina Konspektu Link614 - Veřejné zdraví a hygiena
MDT Link614.3
Link640


Systém. číslo 000043673


Zvolte formát: Standardní Katalogizační lístek Zkrácený záznam S návěštími polí S kódy polí MARC